مالک واقعی اسنپ کیست؟

مالک واقعی اسنپ کیست؟

مالک واقعی اسنپ کیست؟

  • مالک واقعی اسنپ کیست؟

مالک واقعی اسنپ کیست؟

اپلیکیشن اسنپ یکی از معروفترین اپلیکیشن‌های موجود برای درخواست تاکسی آنلاین است که البته با ورود به سایر بخش‌های حوزه حمل و نقل، در حال حاضر بزرگترین سامانه درخواست تاکسی آنلاین در ایران است. باید منتظر ماند و دید که «اسنپ» آخرین استارت‌آپی است که شایعه مالکیت سپاه بر آن به گوش می‌رسد یا این قبیل شایعات برای استارت‌آپ‌های که احتمالا در آینده معرفی خواهند شد نیز در آب نمک خوابانده شده‌اند.

شاید تا همین چند سال قبل، بسیاری از ما وقتی اسم کسب و کارهای اینترنتی را می‌شنیدیم با خنده‌ای تمسخرآمیر از نشدنی بودن کسب و کار در اینترنت سخن می‌گفتیم. حتی وقتی بحث از یک سری کارهای ذاتا اینترنتی و کامپیوتری در این فضا می‌شد نیز باز صحبت از آن بود که فضای اینترنتی و فضای مجازی ایران آماده پذیرش این کسب و کارها نیست و مردم ایران هیچ وقت نمی‌توانند با این تغییر که قطعا بزرگترین تغییر قرن به شمار می‌رود، کنار بیایند.

اپلیکیشن اسنپ که در اوایل کارش با سختی‌های فراوانی روبرو بود با سرمایه‌گذاری عظیمی که مدیران این شرکت انجام دادند، شروع سختی داشت، ولی روز به روز با پیشرفت ناوگان این اپلیکیشن درخواست تاکسی و حمایت اهالی آی تی توانست جایگاه حداقلی را در کسب و کارهای اینترنتی کسب کند و به مرور به باور مردم تبدیل شود. گرفتن تاکسی و ماشین‌هایی که تا به امروز به یک معضل بزرگ تبدیل شده بودند، حالا با یک درخواست اینترنتی در اختیار قرار می‌گیرند و در کنار این اتفاق، می‌توان حتی هزینه کمتری نیز پرداخت نمود.

کسب درآمد محترمانه، چیزی که اسنپ به همه هدیه می‌دهد

یکی از ویژگی‌های بزرگ اپلیکیشن اسنپ اشتغال بزرگی بود که در بین مردم و ایرانی‌ها ایجاد کرد. روزگاری که بسیاری از افراد با بیکاری بزرگی روبرو بودند و به دلایل مختلف از جمله وجود سیستم های ناکارآمد در سیستم تاکسیرانی و مسافربری کشور، نمی‌توانستند وارد بازار کار مسافربری شوند؛ این برنامه با امکانی که ایجاد کرد باعث شد، بسیاری از افراد از وقت‌های مرده خود استفاده کنند و وارد این کار شده و تحت یک نام و ارگان بسیار باکیفیت فعالیت کرده و نگرانی از بابت جذب مشتری نداشته باشند.

یکی از نگرانی‌های رانندگان مسافربر عادی، نبود مسافر و یا عدم امکان جذب مسافر بود که اسنپ با ارائه یک بستر مناسب این مشکل بزرگ را حل کرد. از طرف دیگر، بسیاری از رانندگان بدون آنکه نیاز باشد در یک ساعت منطم و مشخص همانند آژانس‌ها سر کار باشند، می‌توانستند در هر ساعتی که می‌توانند وارد کار شده و درآمد کسب کنند.

گستردگی ناوگان و مشتریان اپلیکیشن اسنپ باعث شده است در حال حاضر بسیاری از ارائه دهندگان خدمات مانند بیمه و فروشندگان لوازم خودرو نیز بتوانند به سفیران اسنپ خدمات ویژه‌ای را ارائه بدهند که قدم‌های بزرگی است برای اینکه اسنپ به یک شرکت بزرگ دارای هویت برای رانندگان این اپلیکیشن تبدیل شود.

به گزارش قانون به نقل از میزان؛ متناسب با گسترش بهره‌گیری عموم مردم از تلفن‌های هوشمند در سراسر کشور، امروز بسیاری از فرصت‌های شغلی نیز در این فضا ایجاد شده است تا مردم علاوه بر استفاده‌های معمول از تلفن‌های همراه‌شان، از سایر کارکردهای گوشی هوشمندی که در اختیار دارند هم استفاده کنند.

علاوه بر سیستم‌های پیام رسان اینترنتی که امروز تقریبا در بیش از ۷۵ درصد تلفن‌های هوشمند کشور نصب شده و توسط مردم مورد استفاده قرار می‌گیرد، اپلیکیشن‌های مربوط به جایجایی درون شهری از جمله برنامه هایی هستند که در سال های اخیر مورد اقبال اقشار مختلف مردم قرار گرفته اند.
«اسنپ»، «تپسی» و «کارپینو» از جمله سرویس‌های درخواست خودرو دیجیتال برای جابجایی درون شهری است که در حال حاضر در شهرهایی، چون تهران، اصفهان و کرج راه اندازی شده اند؛ با استفاده از یکی از این ۳ اپلیکیشن، نزدیکترین خودروی عضو یکی از این شرکت‌ها در صورت تمایل، به درخواست متقاضی برای جابجایی درون شهری پاسخ مثبت می‌دهد.
مزایای اپلیکشن‌ها
هنوز بیش از یک سال از ترویج استفاده از اپلیکیشن هایی نظیر «اسنپ»، «تپسی» و «کارپینو» نمی‌گذرد و طبیعی است که این استارت‌آپ‌ها، برای اقبال بیشتر مردم نسبت به خودشان، باید نسبت به برنامه‌های غیردیجیتالی که هنوز هم در اختیار مردم هستند مزیت هایی داشته باشند.
قیمت پایین‌تر کرایه نسبت به آژانس‌ها و خودروهای در اختیار، سهولت در سفارش درخواست، امکان امتیازدهی به راننده و بهره گیری از تخفیف‌های اپلیکیشن، از جمله مزایای بهره گیری از این قبیل برنامه‌های هوشمند است.
شایعات مالکیت
پس از استقبال عموم مردم از اپلیکیشن‌های جابجایی درون شهری، شاهد بودیم که برخی از شبکه‌های اجتماعی و سایت های غیررسمی، سپاه را به عنوان مالک شرکت اسنپ معرفی کردند؛ ادعای نادرستی که در گذشته نیز پس از شکوفایی برخی از استارت آپ ها، مسبوق به سابقه بود؛ البته ادعای اخیر در همان ابتدا توسط مدیر شرکت تاکسی‌های اینترنتی اسنپ رد شد.
شهرام شاهکار مدیر شرکت تاکسی‌های اینترنتی اسنپ طی مصاحبه‌ای در خصوص شایعاتی که در مورد سرمایه گذاران و وابستگی این شرکت به سپاه مطرح می‌شود این اظهارات را تکذیب کرد.
سپاه به دنبال کار اقتصادی نیست
چندی پیش سردار رمضان شریف مسئول روابط عمومی و تبلیغات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با  میزان، در خصوص شایعاتی که در مورد تصدی گری سپاه در بخش‌های خصوصی اقتصاد کشور مطرح می‌شود، گفته بود: برخلاف تبلیغاتی که صورت می‌گیرد سپاه به دنبال کار اقتصادی نیست بلکه به دنبال کار سازندگی در کشور است و اینکه دشمن این حرف‌ها را می‌زند امری طبیعی است.
وی با بیان اینکه اگر دشمن در راستای ضربه زدن به سپاه، بر روی موضوعاتی مثل پهپاد، رادار، موشک و شناورهای تندرو زوم کند، مردم از او نخواهند پذیرفت، تاکید کرد: دشمن فکر می‌کند که اگر در موضوع رقیب بودن سپاه با بخش اقتصادی تبلیغ کند افکار عمومی با او همراهی می‌کنند.
مالک واقعی اسنپ
«گروه اینترنت ایران» بزرگترین گروه کسب و کار اینترنتی در ایران است که در حال حاضر پنج کسب و کار اینترنتی را راهبری می‌کند و در حقیقت مالک آن‌ها به حساب می‌آید؛ پس از تاسیس در سال ۱۳۹۳، این گروه توانسته است تحولی بزرگ در روش خرید کاربران در کشور ایجاد کند. این گروه در حال حاضر علاوه بر «اسنپ»، «بامیلو» و «زودفود»، سامانه رزرو آنلاین هتل‌های ایران «پین‌تاپین» و سامانه جست‌وجوی هوشمند ملک «اسکانو» را نیز مدیریت می‌کند.
سرمایه گذاری ایرانسل در شرکت مالک اسنپ
یکم اسفند سال پیش بود که شرکت ایرانسل از سرمایه گذاری در شرکت مالک اسنپ یعنی شرکت «گروه اینترنت ایران» خبر داد.
علیرضا قلمبر دزفولی مدیرعامل ایرانسل، این اقدام ایرانسل را در راستای راهبرد کلان این شرکت به عنوان بزرگترین اپراتور دیتای کشور، در راه‌اندازی کسب‌وکارهای جدید در بازار پر فرصت دیجیتال کشور با هدف گسترش اشتغال و توسعه کسب‌وکارهای اینترنتی و نیز تحقق دولت الکترونیک (همراه) در راستای نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی برشمرد.
«گروه اینترنت ایران» نیز پس از این اقدام ایرانسل اعلام کرد: ما بسیار خرسندیم که به شرکت ایرانسل به عنوان سرمایه‌گذار خوش‌آمد می‌گوییم و امیدواریم تا با حمایت و دانش بومی ایرانسل جایگاه خود را به عنوان شرکتی پیشرو در بازار آنلاین ایران مستحکم‌تر سازیم.
در پایان باید منتظر ماند و دید که «اسنپ» به عنوان اپلیکیشنی که امروز در کلانشرهای مورد استفاده مردم قرار می گیرد، آخرین استارت آپی است که شایعه مالکیت سپاه بر آن به گوش می رسد یا این قبیل شایعات برای استارت آپ های که احتمالا در آینده معرفی خواهند شد نیز در آب نمک خوابانده شده اند.